Ti på topp

Postet av Vinne Skilag den 6. Apr 2016


Ti på Topp – et lystbetont aktivitetstilbud for både store og små


Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag og Verdal idrettsråd samarbeider om Ti på Topp Verdal - et bredde- og lavterskeltilbud i nærmiljøet, for femte året på rad. Ti på Topp er et individuelt tilrettelagt mosjonstilbud for alle til ti ulike turmål spredt ut i Verdal kommune. Gjennom gode turbeskrivelser, kart med inntegnede ruter, god merking og fellesturer ønsker vi å motivere folk til å begi seg ut i nærmiljøet. Lønnen for strevet er god fysisk form, god helse og storslåtte naturopplevelser.


Ti på Topp-turer 2016:

1. Hanekammen

2. Grønningen

3. Sæterfjellet

4. Høgkammen

5. Landstadvollen

6. Skogrøveren

7. Skeisvola

8. Rollsjøen

9. Spjeldberget (Kvernsjøberget)

10. Høgfjelsstøtta

10. mai- 16. oktober


Ved turmålet er det plassert en turkasse med en turkode slik at turgåere enkelt kan registrere seg på web eller ved å sende inn registreringskortet ved sesongslutt. I turkassen finner du også en egen Ti på Topp-bok hvor alle kan skrive seg inn. Det vil bli delt ut og trukket premier etter sesongslutt.


Vi oppfordrer bedrifter til å motivere sine ansatte til å delta i Ti på Topp, for eksempel gjennom å arrangere fellesturer til toppene. Dette er et ypperlig HMS-tiltak for din bedrift. Mosjon gjennom vandring i fjell og mark gir fysisk og psykisk velvære, og bidrar gjennom felles opplevelser til økt trivsel og samhold på arbeidsplassen. For arbeidsgiver kan dette bidra til god arbeidsevne blant de ansatte.


Vi ønsker å gi bedrifter i Verdal muligheten til å kjøpe turhefter til en meget god pris.

Tilbud på kjøp av hefter:
10- 20 hefter kr. 150,- pr. hefte
21- 50 hefter kr. 125,- pr. hefte
Flere enn 50 hefter kr. 100,- pr. hefte


Ordinær pris hefte: 200,- med ett registreringskort inkludert

Ordinær pris registreringskort: 75,-

Ti på Topp-heftet inneholder kart, turbeskrivelser og ett registreringskort og vil legges ut for salg ved utvalgte salgssteder i Verdal før og under aktivitetsperioden.


Heftene vil bli levert til dere når de er ferdig trykket ca. 1.mai 2016.


Forhåndsbestilling av hefter kan gjøres på mail til ann.vehus@ntebb.no.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.