Miljøsamling i Edsåsdalen

Postet av Vinne Skilag den 4. Okt 2022

Til alle skigåere i Vinne Skilag 

Nå er det snart tid for et av årets høydepunkter miljøsamlinga i Edsåsdalen! Miljøsamlinga er ei helg hvor alle som liker å gå på ski og/eller trene skiskyting, drar til et sted hvor vi kan gjøre nettopp detteI tillegg er målet med samlinga at vi skal ha det artig og trivelig i lag

 

Hvem kan delta? 

Miljøsamlinga er åpen for alle aldre. Vi håper at mange familier har lyst og anledning til å bli med. Utøvere under 18 år reiser med foresatte eller gjør avtaler på forhånd med andre voksne som skal deltaAlle utøvere skal ha en kontaktperson som er tilstede under samlingen. 

Hvor? 

Tradisjonen tro, så går turen i år igjen til Edsåsdalen i Åre, hvor vi bor på Renfjällsgården. Vi har bestilt 80 senger, og de fleste rommene har egen dusj og toalett. 

Her er det førstemann til mølla!! 

Når

Torsdag 23.11 - søndag 26.11

Det er ikke planleggingsdag for skolene i forbindelse med skisamlinga i år heller. Huset er leid fra og med torsdag så for de som har lyst og mulighet, så er det mulig å dra daJNB! Avreisedag må komme frem i påmeldingenJ

Det er to alternativer for avreise: 

• Torsdag 23.november 

Avreise med privatbiler på ettermiddagen. 

Hver enkelt organiserer eller avtaler evt samkjøring. 

• Fredag 24.novmber

 

Vi kommer hjem søndag ettermiddag. 

Hva koster det? 

Det koster kr. 700,- per pers å delta, maks 2800,- pr. familie. Dette inkluderer 3 overnattinger og alle måltider. Prisen er den samme om du kommer torsdag eller fredag. 

Voksne må regne med å delta i dugnadsarbeidet med måltider, skismøring, våpenpuss, trening, etc. 

 

Preparerte ski. 

Alle må stille med ferdig preparerte ski til samlinga.  Det kan bli aktuelt med en opplærings-/smørekveld i skihytta før samlinga. Meld behov for dette! 

Nærmere informasjon (avreisebrev, program, dugnadslister, utstyrsliste) sendes på mail til alle påmeldte. 

 

Bindende påmelding og betaling innen 22.oktober.

Påmelding sendes til mari.gudding@gmail.com

Betaling gjøres via Vinne Skilags Vipps-konto: 131877

NB! «Førstemann til mølla» da vi har fått 80 plasser!

NB! Navn på alle påmeldte, alder, tlf.nr, ankomstdag og mailadresse.  Hvis noen reiser uten foresatte, må det være navn på en kontaktperson som er tilstede under samlingen.  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.