Informasjon fram mot KM normalprogram, lørdag 1. februar

Postet av Vinne Skilag den 29. Jan 2020

Litt informasjon fram mot KM normalprogram, lørdag 1. februar

Torsdag:

Vi trenger litt folk til en dugnad torsdag kveld fra klokken 18. Det er noen steder det trengs å skuffe litt snø, og andre ting som kan gjøres klart gjøres da. Ta med egen snøskuffe eller lignende og møt opp.


Fredag:

Ettersom frolingene selv har skiskyttertrening torsdag kveld må vil kjøre en liten dugnad for maling av skiver og generell klargjøring av standplass på fredag. Da er det vel også trekking av startlister, og pakking av startnummer i poser. Oppmøte fredag blir også klokka 18.


Lørdag:

På lørdag ønsker vi oppmøte for de som skal hjelpe til på standplass klokka 8 for gjennomgang av arbeidsoppgaver samt siste rigging før rennet settes i gang. De som skal hjelpe til utenfor standplass kan møte opp litt senere, men ønsker at alle er på plass senest 8.45 slik at vi har kontroll på alle poster. Dersom noen ikke rekker å komme til gitte tidspunkt, gi beskjed til meg.

 

Erfaringsmessig vil storinnrykket av utøvere og foresatte være fra ca. klokka 09.30, og da vil det gå slag i slag frem til arrangementet er ferdig. Per onsdag kveld er det 72 påmeldte fra nybegynnere 10 år og yngre til menn og kvinner 20-22 år. Når arrangementet er ferdig blir det en opprydning også, og vi håper så mange som mulig blir igjen og hjelper til på sine poster.

 

Ved spørsmål er det bare å ta kontakt med meg, Håkon eller Tomas:

 

Petter – 99278048

Håkon – 99720963

Thomas – 90587393


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.