Miljøsamling i Edsåsdalen

Postet av Vinne Skilag den 5. Okt 2017


Til alle skigåere i Vinne!  

Nå er det snart tid for et av årets høydepunkter - miljøsamlinga! Miljøsamlinga er ei helg hvor alle som liker å gå på ski, og/eller å trene skiskyting, drar til et sted hvor vi kan gjøre nettopp dette. I tillegg vil vi ha det artig og trivelig i lag.  

Hvor?  Tradisjonen tro, så går turen til Edsåsdalen i Åre, hvor vi bor på Renfjällsgården. Vi har bestilt 80 senger, og de fleste rommene har egen dusj og toalett.  Førstemann til mølla!! 

Når?  Torsdag 23.11 - søndag 26.11 

 Det er to alternativer for avreise: 

• Torsdag 23. november,  Avreise med privatbiler på ettermiddagen.  Hver enkelt avtaler skyss. 

 • Fredag 24. november, Evt. samkjøring for de som ikke har anledning til å reise torsdag.

Vi kommer hjem søndag ettermiddag. 

Obs! Ved påmelding må du melde fra om du reiser på torsdag eller fredag

 

Hvem kan delta?  Miljøsamlinga er åpen for alle aldre. Vi håper at mange familier har lyst og anledning til å bli med. Utøvere under 18 år reiser med foresatte eller gjør avtaler på forhånd med andre foresatte. 

 

Hva koster det?  Det koster kr. 500,- per pers å delta, max 2000,- pr. familie. Dette inkluderer 3 overnattinger og alle måltider. Voksne må regne med å delta i dugnadsarbeidet med måltider, skismøring/våpenpuss, trening, etc.. 

 Transport betales med kroner 50,- hver vei direkte til den aktuelle sjåfør. 

 Alle må stille med ferdig preparerte ski til samlinga. D.v.s. at skiene er rengjort for festesmurning, og at det er pålagt/siklet/børstet glider i glidsonene på skia. Dette er til stor hjelp for smøreteamet som ev. bistår ved behov under samlinga. Det kan bli aktuelt med en opplærings-/smørekveld i smørebua oppi lysløypa før samlinga. Meld behov!  Nærmere informasjon (avreisebrev, program, dugnadslister, utstyrsliste) sendes på mail til alle påmeldte. 

 

Frist for påmelding er onsdag 18. oktober. 

(Alle påmeldte 19.10, vil bli fakturert for oppholdet) 

 

Påmelding sendes til eivingud@online.no med navn på alle påmeldte, alder, tlf.nr, og mailadresse. Husk ankomstdag!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.