Grasrottrenerkurs i Vinne

Postet av Vinne Skilag den 23. Okt 2022

Grasrottrenerkurs i Vinne

Vinne skilag får besøk av Norges Skiforbund tirsdag 25. oktober der de gjennomfører kurset Grasrottreneren. Kurset er åpent for alle som er interessert!

Tirsdag 25. oktober blir det grasrottrenerkurs fra kl 17.30 - 21.30 utenfor Vinne skole. Målet med kurset er å utdanne Grasrottrenere som kan tilrettelegge og skape skiaktivitet for de som skal lære å gå på ski. Alt vil foregå utendørs, så ta med klær som passer til både å stå litt stille, men også som passer til aktivitet. Kurset foregår på rulleski, og det er muligheter til å låne rulleski, meld behov ved påmelding. Kurset er åpent for alle som er interessert!

Les mer om kurset her: https://www.skiforbundet.no/langrenn/trening/grasrottrener/

Hvis du ønsker å bli med på kurset tirsdag 25. oktober, meld deg på hos Silje Bjørken, E-post: slbj@verdal.kommune.no innen søndag 23. oktober.
Ny nettbutikk

Postet av Vinne Skilag den 23. Okt 2022


Ny nettbutikk åpen - mange fine produkt med Vinne skilag sin logo 🙂 Julegavetips 🎁

https://dinide.no/produktkategori/vinne-skilag/

Her finner dere ny rød jakke - og vi har valgt å fortsette med den røde for å kunne kombinere med Swix jakkene som vi allerede har i omløp - og fordi en slik jakke er viktig for fellesskapsfølelsen og identiteten til skilaget når vi er ute å viser oss frem 🙂
Miljøsamling i Edsåsdalen

Postet av Vinne Skilag den 4. Okt 2022

Til alle skigåere i Vinne Skilag 

Nå er det snart tid for et av årets høydepunkter miljøsamlinga i Edsåsdalen! Miljøsamlinga er ei helg hvor alle som liker å gå på ski og/eller trene skiskyting, drar til et sted hvor vi kan gjøre nettopp detteI tillegg er målet med samlinga at vi skal ha det artig og trivelig i lag

 

Hvem kan delta? 

Miljøsamlinga er åpen for alle aldre. Vi håper at mange familier har lyst og anledning til å bli med. Utøvere under 18 år reiser med foresatte eller gjør avtaler på forhånd med andre voksne som skal deltaAlle utøvere skal ha en kontaktperson som er tilstede under samlingen. 

Hvor? 

Tradisjonen tro, så går turen i år igjen til Edsåsdalen i Åre, hvor vi bor på Renfjällsgården. Vi har bestilt 82 senger, og de fleste rommene har egen dusj og toalett. 

Her er det førstemann til mølla!! 

Når

Torsdag 01.12 - søndag 04.12

Det er ikke planleggingsdag for skolene i forbindelse med skisamlinga i år heller. Huset er leid fra og med torsdag så for de som har lyst og mulighet, så er det mulig å dra daJNB! Avreisedag må komme frem i påmeldingenJ

Det er to alternativer for avreise: 

• Torsdag 1.desember 

Avreise med privatbiler på ettermiddagen. 

Hver enkelt organiserer eller avtaler evt samkjøring. 

• Fredag 2.desember

 

Vi kommer hjem søndag ettermiddag. 

 

 

Hva koster det? 

Det koster kr. 650,- per pers å delta, maks 2600,- pr. familie. Dette inkluderer 3 overnattinger og alle måltider. Prisen er den samme om du kommer torsdag eller fredag. 

Voksne må regne med å delta i dugnadsarbeidet med måltider, skismøring, våpenpuss, trening, etc. 

 

Preparerte ski. 

Alle må stille med ferdig preparerte ski til samlinga.  Det kan bli aktuelt med en opplærings-/smørekveld i skihytta før samlinga. Meld behov for dette! 

Nærmere informasjon (avreisebrev, program, dugnadslister, utstyrsliste) sendes på mail til alle påmeldte. 

 

Bindende påmelding og betaling innen 25.oktober.

Påmelding sendes til mari.gudding@gmail.com

Betaling gjøres via Vinne Skilags Vipps-konto: 131877

NB! «Førstemann til mølla» da vi har fått 82 plasser!

NB! Navn på alle påmeldte, alder, tlf.nr, ankomstdag og mailadresse.  Hvis noen reiser uten foresatte, må det være navn på en kontaktperson som er tilstede under samlingen.